De tijd dat internet werd beschouwd als een hype ligt imiddels definitief achter ons. De markt voor het online aanbieden van producten en/of diensten blijft stevig doorgroeien.

 

Het toenemend vertrouwen in internet blijkt uit de belangrijke rol die internet inneemt, niet alleen als informatiekanaal, maar ook als transactiekanaal. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 90 procent van de consumenten het internet gebruikt als oriëntatiekanaal bij de aanschaf van producten en/of diensten.

 

Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën speelt in op deze ontwikkeling en biedt u via "Mijn van Helvoort" de mogelijkheid om interactief uw verzekeringsportefeuille te beheren. Dit heeft voor u de volgende voordelen:

  • Al uw verzekeringen overzichtelijk online;
  • Aangeven van gewenste wijzigingen in uw polis
  • Volgen van uw mutaties;
  • Volgen van de schadeafwikkeling;
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Als u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken en de beschikking wilt hebben om online uw verzekeringen te bekijken, stuur dan een mailtje naar info@van-helvoortbv.nl om een inlogcode op te vragen. Vermeldt in deze mail minimaal uw naam, adres en woonplaats en u krijgt binnen enkele werkdagen een inlogcode toegestuurd.